« Infectie Preventie Unit»

Gepubliceerd op 05-10-2020

Om de patiëntenstroom van hoestende patiënten met koorts of andere luchtwegklachten te scheiden van de niet-Corona-verdachte patiëntenzorg , hebben we op de parkeerplaats van Huisartspraktijk Boszicht sinds enkele weken een Infectie Preventie Unit geplaatst.

In de middag worden in deze unit de patiënten met luchtwegklachten beoordeeld en onderzocht. Dat heeft als doel om de reguliere patiëntenzorg zo veel mogelijk doorgang te laten vinden binnen in uw vertrouwde huisartspraktijk. Wacht u niet onnodig lang met klachten en belt u voor overleg met onze praktijk. Dan proberen we samen een passende oplossing te vinden, dat kan zijn dat de huisarts u terugbelt, dat u een foto van bijvoorbeeld een huidafwijking of een medische vraag per email kan sturen Ook kan het zijn dat het gewoon nodig is dat u wel door de huisarts gezien moet worden met lichamelijk onderzoek.

Ervaart u angstigheid in deze Coronacrisis om naar de praktijk te komen, laat u dat dan graag aan ons weten . Zo kan de assistente u extra uitleggen hoe we alle voorzorgsmaatregelen hebben getroffen voor een veilig bezoek aan de huisarts.

Op de foto's krijgt u een indruk hoe deze unit uitziet. Uw huisarts heeft in deze unit beschermende kleding aan, zoals een overschort, handschoenen, spatbril en mondmasker. 

802-corona-unit-1608330144.jpg