MijnGezondeid.Net

Regel uw zorg wanneer het u uitkomt met MijnGezondheid.net

Let op: De medische informatie die u zelf vanaf uw eigen email-adres aan de praktijk stuurt, daarvan kunnen wij de digitale veiligheid NIET garanderen.

Met MijnGezondheid.net kunt u wel veilig 24 uur per dag, 7 dagen in de week online uw zorgzaken regelen bij uw huisarts of apotheek.

Medicijnen bestellen
Bestel medicijnen op het moment dat het u uitkomt. Per geneesmiddel dat u gebruikt is er digitaal een informatiefolder beschikbaar. Print zelf eenvoudig een medicatieoverzicht uit voor als u op reis gaat of bijvoorbeeld naar een specialist moet.

Samenvatting van uw medisch dossier
MijnGezondheid.net toont u een samenvatting van uw medisch dossier. Eventuele bijzonderheden en overgevoeligheden staan vermeld. Via thuisarts.nl vindt u aanvullende betrouwbare informatie.

Online vragen stellen
Stel online - via een beveiligde verbinding - een vraag aan uw huisarts. Het is ook mogelijk om een bijlage mee te sturen. Zo hoeft u niet langs te gaan of te bellen. Ontvang vertrouwelijke berichten binnen 2 werkdagen van uw huisarts veilig in MijnGezondheid.net.

Laboratoriumuitslagen bekijken
Via MijnGezondheid.net bekijkt u online uitslagen van laboratoriumonderzoeken.

Afspraken maken met uw huisarts  ( in verband met noodzakelijke triage in Corona-crisis tijdelijk NIET operationeel) 
Maak online een afspraak met uw huisarts. Een afspraak maken kan 24 uur per dag; deze afspraak komt direct in de agenda van uw huisarts te staan. U kunt de afspraak toevoegen aan uw eigen agenda en via de mail een bevestiging en herinnering ontvangen.

https://home.mijngezondheid.net/

U mag ook aan onze assistente vragen u een uitnodigings-link voor MijnGezondheidsnet toe te sturen.